Plannen om een webshop te beginnen? Of is je huidige webshop aan vernieuwing toe? Kies er dan voor om een Magento webshop te beginnen. Magento is een veelgebruikt CMS-systeem waarmee je een webshop kunt maken en gemakkelijk beheren. Wereldwijd is het systeem erg populair en het is helemaal ingericht voor webshop. Grote merken als Gant en Bjorn Borg gebruiken ook Magento als software voor hun webshop. Dankzij een community van meer dan 800.000 leden wordt het systeem steeds weer verbeterd, waardoor de kans op succes met je webshop erg groot is.

De voordelen van Magento

Wereldwijd heeft Magento een marktaandeel van 30% en is daarmee een van de populairste CMS-systemen. Maar wat maakt Magento dan zo populair? Het systeem is volledig ingericht voor webshops en kent handige modules die je kunt toevoegen waardoor je webshop nog beter wordt. Daarnaast is het een erg veilig systeem en ontzettend gebruiksvriendelijk. Door middel van verschillende online tutorials of uitleg van een specialist kun je zo aan de slag om zelf je webshop te beheren. Je krijgt eenvoudig inzicht in hoe webshop rendeert en de bestellingen krijg je overzichtelijk in de back-end van de webshop te zien!

Webshop laten maken

Magento webshop laten maken? Dat is een hele goede keuze. Een mooie, moderne webshop die voldoet aan de strenge eisen van deze tijd is het gevolg. Schakel een webbureau in dat gespecialiseerd is in het bouwen van Magento webshops. Binnen een mum van tijd kun je zelf je webshop beheren en zullen de bestellingen binnen stromen! Een magento webshop kan helemaal ingericht worden aan de hand van jouw wensen, waarbij bijvoorbeeld je huisstijl het uitgangspunt kan zijn. Zo wordt de webshop helemaal van jezelf en komt het overeen met wat je als bedrijf zijnde wilt uitstralen.