Op het internet is veel geschreven over Google Adwords. Iedereen probeert je te vertellen hoe het werkt, wat de voordelen zijn en ga zo nog maar even door. Alhoewel er veel voordelen aan Google Adwords zitten, moeten we natuurlijk niet gaan overdrijven. In dit artikel wil ik jullie wat algemene informatie geven over Google adwords en waarom je het wel of niet een keer zou moeten uitproberen.

De informatie op het internet

Om eerlijk te zijn vind ik de informatie op het internet altijd een beetje beperkt en eenzijdig. Natuurlijk is Google Adwords een uitstekend middel om meer bezoekers naar je website te krijgen. Maar dat betekent niet direct dat je ook geld gaat verdienen aan deze bezoekers. Ze worden in principe alleen maar naar de website begeleid en daar houd het ook mee op.

Persoonlijk heb ik een favoriete blog waar ik graag mijn informatie vandaan mag halen. Deze blog is betrouwbaar en staak helemaal in het teken van Google Adwords. Wil je deze website ook eens bezoeken? Ga dan naar Google Adwords University.

Nadelen Google Adwords

Een ander nadeel van Google Adwords is dat de kosten per klik behoorlijk hoog zijn. Zo kunnen bepaalde zoekwoorden duurder zijn dan 3 euro per klik. Dan kan een bezoeker op de link klikken, maar als deze direct weer weg is was het een dure klik. Daarom moet je altijd goed nadenken over hoe relevant een Google Adwords voor jou is. In sommige gevallen kan Google adwords geld verspilling zijn maar voor anderen biedt het wel degelijk toegevoegde waarde. Het is aan jou de eer om in te schatten hoeveel Google Adwords voor jou kan opleveren.