Op weg met internet!

Meer weten over internet, wifi en de beste providers!

Moet ik adverteren in het advertentienetwerk van Google (Adwords)?

De tijd dat we als bedrijf folders door de bus lieten bezorgen om naamsbekendheid te genereren hebben we al een tijdje achter ons gelaten. Enkel de grootste spelers op de markt kunnen het zich nog permitteren om veel geld te investeren in offline media. Dit komt onder andere doordat we ons als consument steeds meer online begeven. Als we iets willen weten typen we onze vraag in via Google en krijgen we het antwoord snel te zien. Daarom lijk het tegenwoordig nuttiger om ons marketingbudget uit te geven aan bijvoorbeeld het advertentienetwerk van Google, maar is dit daadwerkelijk ook het geval? U leest het op deze pagina!

Relevant zoekverkeer naar uw website trekken

Wanneer u een zoekopdracht invoert in bijvoorbeeld Google zijn de eerste vier zoekresultaten vaak advertenties die door Google geplaatst worden, deze zijn dus niet organisch. Voor de beste plekken moet uiteraard betaalt worden, dat is bij Google niet anders. Toch betaalt u geen vast bedrag, dit hangt af van de concurrentie en wat een klik waard kan zijn. Een advertentie voor een dure opleiding is in veel gevallen veel duurder dan een advertentie voor een setje oordopjes. In dit artikel zullen wij u verder niet vermoeien met het algoritme van Google, als is het wel handig om wat basis informatie te weten. Het grote voordeel van Google Adwords is dat u wanneer uw advertentie goed is afgestemd is u voor relevante zoekopdrachten op de beste plekken terecht komt. Hierdoor zult u verkeer naar uw website krijgen wat relevant is, hierdoor zult u uiteindelijk een hogere conversie behalen met uw website.

BesteedGoogle Adwords uit

Wanneer u ervoor kiest om Google Adwords actief te gaan gebruiken is het goed om dit uit te besteden aan een Adwords Specialist, zeker wanneer u zelf weinig verstand heeft van Google Adwords. Zo haalt u het hoogste rendement uit Google Adwords. Hier kunt u goed op weg mee komen als online marketeer zo haalt u het gewenste rendement uit uw website, dit is voor iedereen aantrekkelijk.

Thema door Anders Norén